Θλίψη για την απώλεια του δικηγόρου Βαγγέλη Πουργουρίδη

Θλίψη στο νομικό κόσμο προκάλεσε η απώλεια του δικηγόρου Βαγγέλη Πουργουρίδη την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ΠΔΣ) εκφράζουν τον συγκλονισμό και τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του δικηγόρου Βαγγέλη Πουργουρίδη.

Ενός ανθρώπου που με το ήθος, τις αρχές, την επαγγελματική του πορεία και την ανεπτυγμένη κοινωνική του ευαισθησία άφησε ένα έντονο αποτύπωμα στη σύντομη ζωή του.

Άσκησε με προσήλωση, συνέπεια και πάθος τη μάχιμη δικηγορία για δύο και πλέον δεκαετίες και χειρίστηκε μεγάλο αριθμό δύσκολων ποινικών υποθέσεων τιμώντας το λειτούργημα του δικηγόρου υποδειγματικά. Βαθύς γνώστης της νομικής επιστήμης, με διαλεκτική αρτιότητα, οξυδέρκεια, ευθύτητα και συνάμα οραματιστής, ακούραστος υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Με την αδόκητη απώλειά του, ο δικηγορικός κόσμος του τόπου μας είναι φτωχότερος.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς στην οικογένεια, τους οικείους και ιδιαιτέρως στον πατέρα του, συνάδελφο κ. Χρίστο Πουργουρίδη και ευχόμαστε δύναμη και υπομονή.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.και η ταφή θα γίνει στον Μονιάτη.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η μνήμη του ας είναι αιώνια».

H ιστοσελίδα εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου