Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης Δικαστή Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προτίθεται να πληρώσει κενή θέση ενός (1) Δικαστή Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών στη Δικαστική Υπηρεσία. 

2. Δικηγόροι που ενδιαφέρονται για διορισμό για τη θέση, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον Διοικητικό Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου στο οποίο ο υποψήφιος έχει την έδρα του ως δικηγόρος ασκών το επάγγελμα, μέχρι τη 12η Απριλίου 2024, συνοδευόμενη από: 

(1) Βιογραφικό σημείωμα («Curriculum Vitae») και πρόσφατη φωτογραφία. 

(2) Υπεύθυνη δήλωση ως προς τυχόν προηγούμενες ή εκκρεμούσες υποθέσεις, είτε ποινικές, είτε πειθαρχικές, είτε αστικές, στις οποίες εμπλέκεται ο ίδιος προσωπικά ως διάδικος. 

(3) Σύντομη χωριστή περιγραφή της προσωπικότητάς του, προερχόμενη από τον ίδιο

(4) Τις σημαντικότερες Δικαστικές Αποφάσεις σε υποθέσεις στις οποίες είχε ουσιαστική ανάμειξη στον χειρισμό τους (οι αποφάσεις να προσκομίζονται σε ηλεκτρονική μορφή). 

Αίτηση η οποία δεν περιλαμβάνει τα υπό (1) μέχρι (3) στοιχεία ανωτέρω, δεν γίνεται αποδεκτή. 

3. Στην αίτηση απαραιτήτως να δηλώνεται ο αριθμός μητρώου δικηγόρου που κατέχει ο υποψήφιος, το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και το κινητό του τηλέφωνο. 

4. Η διαδικασία και τα κριτήρια διορισμού Δικαστών είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Σχόλια

Top Legal Stories

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Τροποποιητικό Νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Γραφεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας σε διαβούλευση