Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων. Aνάμεσα στις θεματικές ενότητες και το Κυπριακό Δημόσιο Δίκαιο

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει το 4ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριό της με πρόσκληση υποβολής papers, στις 12 και 13 Μαΐου 2017 στην Ρόδο.
Θεματικές ενότητες του Συνεδρίου:
- Θεμελιώδη Δικαιώματα, - Φορολογικό Δίκαιο, - Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων, - Συνταγματική Αναθεώρηση, - Διοικητική Δικονομία, - Δημόσια Διοίκηση, - Kυπριακό Δημόσιο Δίκαιο.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 σε συνεργασία με τον Δικηγορικό
Σύλλογο Ρόδου. Εγγραφές Συνέδρων γίνονται ηλεκτρονικά στο 4syn.eed@gmail.com. Προσκαλούνται όλα τα Μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) να παρακολουθήσουν το 4ο ετήσιο Συνέδριο.
Στους Συνέδρους στην Ρόδο θα προσκομιστεί ηλεκτρονικά το Βιβλίο των Πρακτικών του 3ου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2016 στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και οι ανακοινώσεις των workshops του 4ου Συνεδρίου. Το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τους Συνέδρους. Η συμμετοχή των Συνέδρων και των Ομιλητών είναι δωρεάν. Κάθε συμμετέχων καλύπτει μόνος του όλα τα έξοδά του. Για λεπτομέρειες ως προς την υποβολή των εργασιών, «πατήστε» εδώ.

Σχόλια

Top Legal Stories

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων