Αναθεώρηση των Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας: Έρχεται Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για την πρώτη ενότητα εισηγήσεων


Aνακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη Εμπειρογνωμόνων της Ομάδας του Λόρδου Dyson για την παρουσίαση Προκαταρκτικής Έκθεσης για την Αναθεώρηση των Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας εξέδωσε το Γραφείο Μεταρρύθμισης και Επιμόρφωσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Στις 8 και 9 Μαΐου 2018, θα επισκεφθεί την Κύπρο η ομάδα εμπειρογνωμόνων της οποίας ηγείται ο Λόρδος John Dyson για να παρουσιάσει στην Επιτροπή Θεσμών, που διόρισε το Ανώτατο Δικαστήριο, την πρώτη ενότητα των προκαταρκτικών εισηγήσεων για Αναθεώρηση των Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας των Δικαστηρίων.
Η ομάδα Dyson επισκέφθηκε ξανά την Κύπρο στα μέσα Ιανουαρίου και είχε επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους, ώστε να διαμορφώσει άποψη για τις ανάγκες.
Η Επιτροπή Θεσμών θα έχει ένα μήνα για να τοποθετηθεί επί των συγκεκριμένων προκαταρκτικών εισηγήσεων.  Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν και άλλες δύο ενότητες προκαταρκτικών εισηγήσεων.
Το όλο έργο υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 12 μήνες από σήμερα.  Η επίσημη παρουσίαση της Έκθεσης των Εμπειρογνωμόνων, θα γίνει σε ειδική τελετή στις 28.5.2019".

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Θέση Δικηγόρου - Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου