GDPR: Προκήρυξη του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου χωρίς δημοσίευση όρων προκήρυξης


Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, όπως προκύπτει από σχετική του ανακοίνωση, διενεργεί διαγωνισμό προς τα Μέλη του με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής με σκοπό την συμμόρφωση του Παγκύπριου Δικηγορικού  Συλλόγου με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 679/2016 (GDPR).
Τελευταία προθεσμία υποβολής προσφορών ορίστηκε η 28η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι.
Ωστόσο στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, δεν δημοσιεύεται καμία προκήρυξη από την οποία να προκύπτουν οι ειδικότεροι όροι αυτής, όπως π.χ. οι προϋποθέσεις ανάθεσης, τα γενικά και ειδικά προσόντα των υποψηφίων, το ακριβές περιεχόμενο των αιτήσεων/φακέλων των υποψηφίων και η ακριβής διαδικασία διεξαγωγής και κατακύρωσης του διαγωνισμού.
Η παραπομπή σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκτελεστική διευθύντρια του Π.Δ.Σ. για περαιτέρω πληροφορίες χωρίς δημοσίευση όρων προκήρυξης σε καμία περίπτωση δεν πληροί τις απαιτήσεις νομιμότητας και διαφάνειας ενός διαγωνισμού. Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για παραδρομή. Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής