Πρακτική άσκηση στη Μονάδα Γενικών Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο

Πρακτική άσκηση στη Μονάδα Γενικών Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο με ημερομηνία έναρξης στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ETE) επιθυμεί να προσλάβει ασκούμενο/η  για τη Γενική Γραμματεία του (GS), Τμήμα Εταιρικών και Θεσμικών Υποθέσεων (CIA), Τμήμα Θεσμικών Υποθέσεων, στη Μονάδα Γενικών Νομικών Υποθέσεων (GLA), στην έδρα του στο Λουξεμβούργο. Διάρκεια πρακτικής άσκησης: πέντε (5) μήνες & ημερομηνία έναρξης: 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο/η ασκούμενος/η θα είναι μέλος του Τμήματος Εταιρικών και Θεσμικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας και θα εργάζεται στη Μονάδα Γενικών Υποθέσεων (GLA) της Διεύθυνσης Θεσμικών Υποθέσεων που είναι αρμόδια για θεσμικά νομικά θέματα του ΕΤΕ: Κανονιστικά θέματα ΕΕ, εταιρικά θέματα, εκτέλεση εντολών των διαρθρωτικών ταμείων, κρατικές ενισχύσεις, διοργανικές σχέσεις και συναφείς εσωτερικές πολιτικές.

Το συγκεκριμένο έργο που συνδέεται με αυτήν την πρακτική άσκηση είναι η επανεξέταση των απαιτήσεων της ΕΕ για τις κρατικές ενισχύσεις που ισχύουν για τις εντολές του ΕΤΕ, ο Κανονισμός Κοινών Διατάξεων 1060/2021 (ΚΚΔ) για την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 και η αντιμετώπιση αιτημάτων για προμήθειες.

Η πρακτική άσκηση θα υλοποιηθεί κατά την επεξεργασία νομικών ζητημάτων που σχετίζονται με θέματα CPR, κρατικών ενισχύσεων και δημοσίων συμβάσεων και την επακόλουθη διάδοση τέτοιων παραδοτέων εντός του Τμήματος.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 9 Αυγούστου 2023.

Δείτε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: 

286 θέσεις εργασίας στους τομείς Διαχείριση κρίσεων και Μετανάστευση και εσωτερική ασφάλεια στην Ε.Ε.

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Νέο Διάταγμα για τον Κατώτατο Μισθό: Στα 1000 ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2024

Ο περί Δικαστηρίων Νόμος: Όλες οι αλλαγές με τον τροποποιητικό Νόμο 114(Ι)/2023

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής