Ποινή φυλάκισης 18 μηνών για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το Κακουργιοδικείο της Πάφου σε 36χρονο, για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης 6 μόλις ετών. Ο 36χρονος που κατά τη διαδικασία της ανάκρισης παραδέχτηκε την ενοχή του, αντιμετώπισε τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης και της άσεμνης επίθεσης σε βάρος της 6χρονης, ενώ κρατείτο στις Κεντρικές φυλακές. Σημειώνεται πως η διαδικασία διεξήχθη
κεκλεισμένων των θυρών.
Ο 36χρονος σύμφωνα με την καταγγελία χάιδευε το 6χρονο κοριτσάκι σε διάφορα μέρη του σώματος του. Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί στο σπίτι του 36χρονου στις 13 Οκτωβρίου 2016. Από εκείνη την ημέρα είχε αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά του παιδιού και οι γονείς  προβληματίστηκαν έντονα προσπαθώντας να εντοπίσουν τι είχε συμβεί.
Σύμφωνα με την καταγγελία το κοριτσάκι είχε μεταβεί πριν δύο περίπου εβδομάδες στο σπίτι των γονιών του 36χρονου μαζί με την κοπέλα που το φροντίζει, όταν οι γονείς της απουσίαζαν. Η μικρή ανέφερε στην οικογένεια της ότι ο 36χρονος γιος της οικογένειας την παρέσυρε σε δωμάτιο του σπιτιού και προχώρησε σε σεξουαλική κακοποίηση της . (πηγή: reporter.com.cy)

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών