Σύλληψη δικηγόρου για καταγραφή βίντεο στο Νοσοκομείο Πάφου

Στην σύλληψη 29χρονης δικηγόρου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την καταγραφή βίντεο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εν ώρα εργασίας του προσωπικού.Η καταγγελία έγινε από δύο νοσηλεύτριες που εργάζονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία η υπόθεση αφορά το νόμο περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.
Οι δύο νοσηλεύτριες κατήγγειλαν στο Τμήμα
Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ότι η 29χρονη επισκέφτηκε με συγγενικό της πρόσωπο το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στις 21 Φεβρουαρίου και κινηματογράφησε το προσωπικό κατά την διάρκεια της εργασίας τους χωρίς άδεια. Ακολούθως η 29χρονη φέρεται να ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας εννέα περίπου λεπτών στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και ακολούθως αναρτήθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο.Στο συγκεκριμένο βίντεο καταγράφονται εικόνες αναμονής ασθενών και υποστελέχωσης του τμήματος, ενώ τα στοιχεία των προσώπων που φαίνονται δεν έχουν αλλοιωθεί.
Εναντίον της 29χρονης δικηγόρου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.Ακολούθως αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει, αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου. (πληροφορίες από ΚΥΠΕ)

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Θέση Δικηγόρου - Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου