Απόσπαση ποσών πάνω από 48.000 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις από 38χρονη διερευνά η Αστυνομία

Δύο υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις στην επαρχία Λευκωσίας, στις οποίες φέρεται να ενέχεται 38χρονη, διερευνά η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τη δεύτερη καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, από 31χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, μεταξύ των μηνών Νοεμβρίου του 2016 και Φεβρουαρίου του 2017, η 38χρονη φέρεται να του απέσπασε με ψευδείς παραστάσεις, χρηματικό ποσό ύψους €31,750, λέγοντάς του ότι θα τον εργοδοτήσει στην εταιρία της.
Η 38χρονη τελεί ήδη υπό κράτηση, αφού συνελήφθη στις 7 Ιουνίου 2017, με δικαστικό ένταλμα, μετά από καταγγελία από ζεύγος στη Λευκωσία. Σύμφωνα με την καταγγελία αυτή, η 38χρονη φέρεται μεταξύ Οκτωβρίου του 2016 και Μαρτίου του 2017, να απέσπασε με διάφορες ψευδείς παραστάσεις, συνολικό ποσό €16,378, για αγορά διαφόρων προϊόντων και την εξασφάλιση της ενοικίασης καταστημάτων του ζεύγους, σε μεγάλη εταιρεία. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Σχόλια

Top Legal Stories

Δικαστική απόφαση-σταθμός βάζει τέλος στις υψηλές διατροφές σε πρώην συζύγους

Τροποποίηση στο Νόμο περί Πώλησης Ακινήτων (Ειδική Εκτέλεση): Τί αλλάζει στην εξουσία του Δικαστηρίου να επιτρέπει κατάθεση σύμβασης ή έγερση αγωγής εκτός προθεσμίας

Σχέδιο Νόμου για την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Νέα τροποποίηση στον περί Δικαστηρίων Νόμο: Ποιές αποφάσεις υπόκεινται σε έφεση

Ίδρυση Εταιρίας στην Κύπρο: Πώς συστήνεται και ποιά τα πλεονεκτήματα