Συνέδριο για τη Διεθνή Διαιτησία στην Λάρνακα

Το κυπριακό, γαλλικό και ελληνικό παράρτημα του Συνδέσμου Διεθνούς Δικαίου (International Law Association – ILA) ανακοινώνουν την έναρξη εγγραφών για διήμερο συνέδριο με θέμα την «Διεθνή Διαιτησία». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, στον πολυχώρο ‘Αποθήκη 79’, στην Λάρνακα (Οδός Αγ. Λαζάρου 83, 6020).
Στόχος του συνεδρίου είναι να δώσει έμφαση στα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της διαιτησίας ως μέσο επίλυσης διεθνών διαφορών. Συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα συζητηθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες: (a) the International Arbitral Legal Order, (b) Efficiency in Dispute Resolution and (c) International Arbitration, Mediation and Financial Institutions. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. 
Στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται εμπειρογνώμονες στη διεθνή διαιτησία από την Κύπρο, την Γαλλία και την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος του Γαλλικού Παραρτήματος του ILA Καθηγήτρια κα Catherine Kessedjian (Université Paris II Panthéon-Assas) και o Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος, Καθηγητής κος Χρήστος Γκόρτσος (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Λεπτομερές πρόγραμμα, πληροφορίες για τους ομιλητές και τις εγγραφές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://ilacyarbitration.wixsite.com/arbitration2017
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αποταθείτε στην οργανωτική επιτροπή στην ηλ. διεύθυνση: ilacy.arbitration@gmail.com

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Θέση Δικηγόρου - Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου