Pro bono Νομικές Συμβουλές για τα θύματα της επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου

Οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου θα λάβουν δωρεάν νομικές συμβουλές από μια ομάδα δικηγορικών εταιρειών που θα συγκληθεί από την Νομική Κοινότητα της Αγγλίας και της Ουαλίας σε συνεργασία με την LawWorks, την οργάνωση pro bono δικηγόρων και του δικηγορικού συλλόγου του Λονδίνου.
Ο πρόεδρος της Νομικής Κοινότητας της Αγγλίας και της Ουαλίας, Robert Bourns, δήλωσε ότι  αυτοί που επηρεάστηκαν από την τρομερή επίθεση θα αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα σωματικά, συναισθηματικά και άλλα, τα οποία θα επιδεινωθούν από απρόβλεπτα και μερικές φορές σύνθετα νομικά ζητήματα που συνδέονται με το γεγονός.
"Ελπίζουμε ότι δωρεάν νομικές συμβουλές θα βοηθήσουν τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν δυσάρεστα πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν από το τρομοκρατικό χτύπημα και να τους ανακουφίσουν. Οι επαγγελματίες του νομικού χώρου επιθυμούν  να προσφέρουν υποστήριξη σε όσους υφίστανται τρομερές απώλειες, και τραυματισμούς. Θα ζητήσουμε από τις δικηγορικές εταιρείες του Λονδίνου να εγγραφούν στην επιτροπή pro bono εάν επιθυμούν να προσφέρουν δωρεάν νομικές συμβουλές και υποστήριξη σε όσους έχουν πληγεί από αυτά τα τρομερά γεγονότα. Η ομάδα θα λειτουργήσει με τρόπο, ώστε η διαδικασία να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ανώδυνη για τα θύματα», δήλωσε ο Bourns. 
Το Cylegalnews.com αυξάνει συνεχώς την επισκεψιμότητά του:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ
τηλ. 95129382 email: cylegalnews@yahoo.com
 
 


Υπό το πρίσμα της πολύ θετικής ανταπόκρισης των δικηγορικών εταιρειών του Μάντσεστερ για pro bono υπηρεσίες μετά την τρομοκρατική επίθεση στην πόλη, υπάρχει αισιοδοξία ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και στο Λονδίνο. (lawsociety.org.uk)
Διαβάστε και άλλα Δικηγορικά Νέα στη στήλη ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Θέση Δικηγόρου - Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου