Δικηγορικές εκλογές: Επανεξελέγη πρόεδρος του ΔΣ Πάφου ο Ε.Κορακίδης

Πρόεδρος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου επανεξελέγη ο Επαμεινώνδας Κορακίδης, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της 27ης Σεπτεμβρίου 2017.
Ο κ. Κορακίδης στις εκλογές που διεξήχθησαν για τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου εξασφάλισε 142 ψήφους έναντι του ανθυποψηφίου του, Σάββα Ζαννούπα, που εξασφάλισε 111 ψήφους.
Για την εκλογή μέλους του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, εξελέγη ο Γεώργιος Χατζηνεοφύτου.
Τα 10 μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου που εξελέγησαν είναι οι Ανδρέας Σ. Πολυδώρου, Στεφανία Ε. Φλωράκη, Σοφία Γ. Χατζηνεοφύτου, Παύλος Σ. Μαρίνος, Μαρίνος Α. Μυτίδης, Ιάσωνας Λ. Τηλεμάχου, Νεόφυτος Δ. Δημοσθένους, Φοινικούλα Στεφάνου, Μαριλένα Πατσαλίδου και Νικόδημος Φακοντής. (κυπε)

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση του Μέρους 43 των Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας

Ο περί Παραγραφής Αγώγιμων Δικαιωμάτων Νόμος: Αναστολή χρόνου παραγραφής αγώγιμου δικαιώματος για αμέλεια ή παράβαση θέσμιου καθήκοντος

Δικαίωση δικαστή από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, επειδή δεν είχε τη δυνατότητα να στραφεί δικαστικά κατά της απόφασης που τον έθεσε σε διαθεσιμότητα

Ελεύθερος μετά από 30 χρόνια ο μακροβιότερος κατάδικος της Κύπρου

Άρθρο 144 Ποινικού Κώδικα : Η Κύπρος μεταρρυθμίζει επιτέλους το ποινικό πλαίσιο του βιασμού