Θέση Νομικού στο Γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ στη Λευκωσία

Πλήρωση κενής θέσης Νομικού στο Γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο (OSASG), με έδρα τη Λευκωσία, Κύπρος.

Εντός των ορίων της εξουσιοδοτημένης αρχής, υπό τη γενική εποπτεία του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα και με αναφορά στον Συντονιστή, ο Νομικός Λειτουργός θα είναι υπεύθυνος για την παροχή νομικών συμβουλών , συμπεριλαμβανομένων έγκαιρων και έγκυρων συμβουλών, υπηρεσιών και εκπροσώπησης σε ένα ευρύ φάσμα από περίπλοκα ή νέα νομικά θέματα που σχετίζονται με την αποστολή του OSASG. Ο νομικός θα είναι επίσης υπεύθυνος για τον καθορισμό βιώσιμων στρατηγικών και προσεγγίσεων σε νομικά ζητήματα και για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων σε προβλήματα / ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο Γραφείο. Θα συμβάλλει στην ανάπτυξη πολιτικής, οδηγιών και κατευθυντήριων γραμμών και στη διάδοση των βέλτιστων πρακτικών στο γραφείο.

Υποβολη αιτήσεων μέχρι 12 Απριλίου 2021.

Περισσότερες λεπτομέρειες και αίτηση εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο