Πρόσληψη 25 Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας

Η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν. 70(Ι)/2016), γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση είκοσι πέντε (25) Δικηγόρων Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου (στο εξής «ο/η Εργοδοτούμενος/η»), για περίοδο έξι (6) μηνών, με δυνατότητα τριών (3) ανανεώσεων, για τις ανάγκες της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας. Η βασική αμοιβή θα είναι στην αρχική βαθμίδα της μισθοδοτικής Κλίμακας Α9, μειωμένη σύμφωνα με τον εκάστοτε ετήσιο σε ισχύ περί Προϋπολογισμού Νόμο.

Ο/Η Εργοδοτούμενος/η θα εκτελεί καθήκοντα Νομικού Λειτουργού, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα του/της δίδονται όπως η παροχή γνωμοδοτήσεων, ο έλεγχος και η σύνταξη νομοθετημάτων και νομικών εγγράφων και η ενώπιον των Δικαστηρίων εμφάνιση σε υποθέσεις στις οποίες η Δημοκρατία είναι διάδικος και οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του/της ανατεθούν.

Η βασική αμοιβή θα είναι στην αρχική βαθμίδα της μισθοδοτικής Κλίμακας Α9, με μειωμένη κλίμακα εισδοχής όπως προβλέπεται στον εκάστοτε ετήσιο σε ισχύ περί Προϋπολογισμού Νόμο. Σε αυτή θα προστίθεται οποιαδήποτε εγκεκριμένη αύξηση και το τιμαριθμικό επίδομα που θα ισχύει κατά την περίοδο απασχόλησης. Ενδεικτικά, ο αρχικός 6μηνιαίος μεικτός μισθός, ανέρχεται στο ποσό των περίπου €13.858.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των Αιτήσεων είναι η 4η Μαΐου 2021, ώρα 14.30. Τελευταία ημερομηνία αποστολής των Αιτήσεων μέσω Ταχυδρομείου είναι επίσης η 4η Μαΐου 2021 (ημερομηνία σφραγίδας Ταχυδρομείου)

Δείτε την Προκήρυξη εδώ

Δείτε: Τρεις (3) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία με αρχικό μισθό €71.020

Σχόλια

Top Legal Stories

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Τροποποιητικό Νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Γραφεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας σε διαβούλευση

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής