Θέση Ειδικού Επιστήμονα Έρευνας στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου προκηρύσσει θέση για έναν (1) Ειδικό Επιστήμονα Έρευνας, πλήρους απασχόλησης (κατά προτίμηση) ή μερικής απασχόλησης, στο πλαίσιο της εναρκτήριας χρηματόδοτησης του Δρ. Μιχαήλ Χατζηπαναγιώτη, Λέκτορα Ιδιωτικού Δικαίου, με θέμα «Διαδίκτυο των Πραγμάτων και Προστασία Καταναλωτή».

Το άτομο που θα επιλεγεί αναμένεται να συντάσσει περιλήψεις νομικών άρθρων και νομολογίας (ΔΕΕ και εθνικών δικαστηρίων) σχετικά με την επίδραση των τεχνολογιών του Διαδικτύου των Πραγμάτων στην προστασία καταναλωτή, ιδίως στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ενωσιακού δικαίου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα αντιπροσωπευτικών αγωγών για μέτρα επανόρθωσης βάσει της Οδηγίας (ΕΕ) 2020/1828. Η έρευνα ενδέχεται να συμπεριλαμβάνει διεπιστημονικά στοιχεία, όπως ζητήματα σχετιζόμενα με τις επιστήμες της πληροφορικής, της ψυχολογίας και των οικονομικών. 

Οι μηνιαίες ακαθάριστες απολαβές που αντιστοιχούν σε πλήρη απασχόληση ανέρχονται σε €1514,36 ευρώ. Από το ποσό αυτό θα αφαιρούνται οι εισφορές του εργοδοτούμενου στα διάφορα ταμεία του Κράτους. Δεν προνοείται καταβολή 13ου μισθού. Η απασχόληση θα αρχίσει εντός του πρώτου δεκαημέρου Σεπτεμβρίου 2021.

Υποβολή αιτήσεων έως και τις 12 Ιουλίου 2021.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία