Αναγνώριση Αλλοδαπών Αποφάσεων στηv Κυπριακή Έννομη Τάξη

Η Επιτροπή Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου διοργανώνει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:00, διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα «Αναγνώριση Αλλοδαπών Αποφάσεων στηv Κυπριακή Έννομη Τάξη».Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα βιντεοσκοπείται. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Ανδρέας Χατζηγεωργίου, μέλος της Επιτροπής.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με δύο πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στο σύνολό της.

Εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9k69RmcnSHL_71PglFJKA0QvubjMBs9-7lxAVOF4nyMbwOQ/viewform

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021. Θα αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ

 

Σχόλια

Top Legal Stories

Ανακοίνωση διορισμού 10 Επαρχιακών Δικαστών

Πρόσκληση από τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος Μίσθωσης Υπηρεσιών Γραμματειακής Υποστήριξης και Κλητήρα για θέματα Ασύλου

Κατά τόπον αρμοδιότητα των επαρχιακών δικαστηρίων σε ποινικές υποθέσεις: Τροποποίηση του περί Δικαστηρίων Νόμου

Διορισμός 11 νέων Επαρχιακών Δικαστών

Γνωστοποίηση του Διοικητικού Δικαστηρίου για καταστροφή φακέλων