Προετοιμασία και Παρουσίαση Ποινικής Υπόθεσης από Ιδιώτη Κατήγορο

Διαδικτυακή διάλεξη του Δικηγόρου κ. Ηλία Α. Στεφάνου με θέμα «Προετοιμασία και Παρουσίαση Ποινικής Υπόθεσης από Ιδιώτη Κατήγορο» την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 ώρα 17.00-19.00.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ.Λευκωσίας:

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον Δικηγόρο κ. Ηλία Α. Στεφάνου, σε μια διαδικτυακή Διάλεξη την Τετάρτη 24/11/2021 και ώρα 17:00 – 19:00 με θέμα: «Προετοιμασία και Παρουσίαση Ποινικής Υπόθεσης από Ιδιώτη Κατήγορο»

Η Διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε δικηγόρους και θα μεταδίδεται μέσω της εφαρμογής zoom του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails.aspx

Περαιτέρω όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να θέσετε ερωτήματα ή θέματα προς συζήτηση παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας (seminars@nba.org.cy) το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 23/11/2021 και ώρα 12:00.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα στοιχεία σύνδεσης θα αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες.

Η Διάλεξη αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 2 πιστοποιημένες μονάδες CPD.

Επιτροπή Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία