Θέση Ειδικού Επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για διδασκαλία του μαθήματος "Εισαγωγή στην Αστυνόμευση"

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την πλήρωση μιας θέσης Ειδικού Επιστήµονα Διδασκαλίας (ΕΕΔ) για το Εαρινό Εξάμηνο 2021-2022, καθορισµένης διάρκειας µε σύµβαση µερικής απασχόλησης ορισµένου χρόνου για κάλυψη των αναγκών διδασκαλίας μαθημάτων που αποτελούν μέρος της Βασικής Εκπαίδευσης Δοκίμων Αστυνομικών που παρέχει το Πανεπιστήμιο Κύπρου σύμφωνα με τις ειδικές πρόνοιες του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Αστυνομία Κύπρου. Η πλήρωση της θέσης υπόκειται στη διαθεσιμότητα χρηματοδότησης.

Οι υποψήφιες/οι θα πρέπει να είναι κάτοχοι α) πτυχίου Ποινικής Δικαιοσύνης ή Εγκληματολογίας ή Αστυνομικών Σπουδών ή συναφούς αντικειμένου και β) μεταπτυχιακού τίτλου στα ανωτέρω αντικείμενα. Δεν απαιτείται διδακτορικός τίτλος, αλλά η κατοχή διδακτορικού τίτλου στα ανωτέρω αντικείμενα θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00πμ.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία