Ισραηλινός δικηγόρος που είχε υπερασπισθεί τον βασικό ύποπτο για τον ομαδικό βιασμό: "Δεν αλλάζει τίποτα με την απόφαση αθώωσης της 19χρονης Βρετανίδας"

Ο Nir Yaslovitzh, ο Ισραηλινός δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον κύριο ύποπτο "Sam" και δύο ακόμα άτομα που κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό της 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα, το καλοκαίρι του 2019 και η οποία απαλλάχθηκε από την κατηγορία ότι είπε ψέματα σχετικά με τον βιασμό, δήλωσε στο δίκτυο Times of Israel ότι η απόφαση " δεν αλλάζει τίποτα.”

Δηλώνει ότι η πεποίθηση του πηγάζει από το γεγονός ότι οι δικαστές δεν διέταξαν την επανεξέταση της αρχικής υπόθεσης σχετικά με τον φερόμενο βιασμό της Βρετανίδας.

«Η απόφαση δεν αλλάζει τίποτα. Αν καταλαβαίνω καλά, η ουσία δεν είναι ότι θα ερευνηθούν ξανά τα πάντα από την αρχή τώρα, και γι' αυτό δεν ανησυχώ καθόλου για το μέλλον», λέει ο Yaslovitzh στα αγγλικά, που δεν είναι η μητρική του γλώσσα. Μιλώντας στο Ynet, λέει ότι η απόφαση δείχνει μόνο «ελαττώματα στη δίκη [της γυναίκας] και όχι ενοχή των πελατών μου».

Υποστηρίζει ακομα ότι οι πελάτες του συμμετείχαν σε «ομαδικό σεξ» καθώς και ότι θα μπορεί να κάνει περαιτέρω σχόλια αφού διαβάσει την απόφαση του δικαστηρίου. (πηγή: timesofisrael.com/cylegalnews.com)

Διαβάστε: Αθωώθηκε η 19χρονη Βρετανίδα που κατήγγειλε βιασμό από 12 Ισραηλινούς και είχε καταδικασθεί για δημόσια βλάβη μετά από ψευδή καταγγελία


Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Νέο Διάταγμα για τον Κατώτατο Μισθό: Στα 1000 ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2024

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο