Τα 10 θέματα του Cylegalnews.com που διαβάστηκαν περισσότερο το 2017

Ήταν τον Οκτώβριο του 2016 που το Cylegalnews.com έκανε τα πρώτα του βήματα φέρνοντας μία νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο πρόταση Νομικής και Δικαστικής Ενημέρωσης στην Κύπρο. Το 2017, που μας αφήνει σε λίγες ώρες, ήταν η χρονιά καθιέρωσης και αποδοχής αυτής της πρότασης τόσο από το Νομικό Κόσμο της Κύπρου, όσο και τους μη νομικούς, πολίτες, που αγκάλιασαν και δικαίωσαν την προσπάθεια αυτή.
Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς δημοσιεύθηκαν καθημερινά στην ιστοσελίδα μας, νομικές και δικαστικές ειδήσεις από την Κύπρο, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σημαντικές δικαστικές αποφάσεις των Κυπριακών Δικαστηρίων και των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων, οι σημαντικότεροι νέοι Κυπριακοί Νόμοι, νομικά άρθρα και μελέτες Νομικών από την Κύπρο και την Ελλάδα σε πρώτη δημοσίευση, νέες θέσεις εργασίας για νομικούς και δικηγόρους στην Κύπρο και στο εξωτερικό, θέσεις υποτροφιών, μεταπτυχιακών και πρακτικής άσκησης για νομικούς,  νομικές εκδηλώσεις και πολλά ακόμα θέματα.
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας που μεταφράζεται καθημερινά σε υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας, αναγνωσιμότητας και αναγνωρισιμότητας. Αποτελεί το κίνητρό μας για ένα 2018 αξιόπιστης, ανεξάρτητης και έγκυρης νομικής και δικαστικής ενημέρωσης. Από Νομικούς για τους Νομικούς και τους Πολίτες.
Καλή χρονιά!
Τα 10 θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο το 2017:

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Θέση Δικηγόρου - Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου